About Me

My Photo
live in sungai buloh,pet lover,books lover,music lover,football fanatics

Saturday, May 21, 2011

BBQ+REUNION KECIL-KECILAN


macam mana nak mula ek???
emmm...malam tadi saye pi bbq rumah kawan.kawan sekolah mase sekolah menengah.dapatlah makan ayam dgn tembikai walaupun tak kenyang.tapi yang paling saye dapat jumpa balik kawan-kawan sekelas saye mase kelas 5 ERIS dulu.the best class ever at saujana utama.hihihi.rindu gila kat dorang semua.almaklumlah dah lama tak jumpa.masing-masing pun dah masuk IPT.dapatlah sembang2+makan2+gelak2 sampai pecah perut.hahaha.walaupun tak dapat jumpa semua yang ada masa kelas 5 ERIS tu,tapi gembira jugak lah.budak-budak kelas lain pun ada datang.walaupun tak kenal tapi buat-buat kenal je la.by the way,i miss u guys so damn much.hope we will meet again.love u guys.tipah,nad,aisya,lina,wan,hariz n,hariz h,fiq.tak lupa jugak kepada yang lain2 tu...hehe..till we meet again...
semoga kita akan bersahabat dari dunia sampai akhirat sana.aminnn...

Thursday, May 19, 2011

RESULT!!!

lagi beberapa hari je ni ha result final exam untuk sem le[as nak kuar.takutnya daku.meremang bulu romaku.kalau tak dapat seperti yang diharapkan,memang la sedih.tapi insyaAllah setelah ape yang telah dilakukan sepanjang satu sem ini akan membuahkan hasil.aminnn.tidal lupa jugak untuk kawan-kawan.hope korang dapat result yang cemerlang,gemilang terbilang.ceewaaahhh ayat skema.hehe.itu je la untuk kali ini.sehinggga berjumpa lagi.as-salam.

Friday, December 4, 2009

blog 1

spm tinggal bape hari je lagi nak habis...lepas ni nak buat apa ye???keje?pi motivasi?pi kelas memasak?pi kelas muzik?entahlah....tapi yang penting lepas dpt result nak sambung belajar lee.....mudah mudahan boleh la dapat result yg cemerlang,gemilang dan terbilang..amin.saya ingat nak amik kos perubatan.tapi saya macam tak yakin la dengan kemampuan saya.so pilihan kedua ingat nak amik business administration...tak pun jadi chef.yang pentingnya rezeki tu dari sumber yang halalkan....takutnya nak kena tunggu result.dekat 4 bulan tu.Allah saje la yang tahu macam-macam perasaan yang ada kat dalam ni......takutttttttttt.......tapi saya dah cuba yang terbaik......insya Allah.....